Den 31:a mars sätter vi igång med Seniorträning i Krokhöjdens utegym. Ca 45 min cirkelpass.

Och söndagen den 19:e april kl. 09.00 sätter vi även igång utomhusträning för alla som önskar, i Krokhöjdens utegym (Nacka).

Ett träningstillfälle i veckan för dig som vill träna utomhus med coach. För dig som vill träna hela kroppen på ett roligt och inspirerande sätt. För dig som vill bli stark och uthållig. För dig som vill komma igång och röra på dig – för ALLA helt enkelt. Ingen erfarenhet krävs men en positiv attityd och inställning är en förutsättning för att lyckas ;). Vi kör på i sex veckor, söndagar kl. 09.00, men är intresset stort finns en stor chans att till vi fortsätter ett par veckor till.

Träningen kommer att variera. Den kommer att innehålla cirkelträning (stationer) samt konditionspass (alltid inkl. styrka). Det du behöver tänka på är kläder efter väder och en vattenflaska.

Kostnad: Betala (swisha) på plats för enstaka tillfälle 100 kr (90 kr för seniorer).

Anmäl er gärna (ej bindande), vill veta hur stort intresset är och hur många vi kan tänkas bli. Skriv till mig i kontaktformuläret (under fliken kontakt i huvudmenyn) eller på Facebook, ”jag är intresserad”, räcker.

Det här blir superkoj!! Är verkligen PEPP på att få köra igång ett härligt gäng här i vår :). Vi ses antingen den 31: mars eller den 19:e april.

Hitta till Krokhöjdens utegym: Kör på väg 222. Du tar av vid trafikplats Orminge och in på Ormingeleden. Sväng vänster till Ormingeringen och rakt fram i rondellen vid bensinmacken. Fortsätt Ormingeringen fram någon minut och sväng därefter vänster på Hölövägen. Kör sedan Hölövägen rakt fram och sväng in vänster på Arnövägen. På Arnövägen finns parkeringsplatser. Gå gångvägen fram mellan husen så kommer du fram till utegymmet.