fbpx

Tack för en superkul vår och sommar! Nu släpper jag platserna till höstens BOOTCAMP- 2022 som sparkar igång söndagen den 28:e augusti kl 09.00 i Krokhöjdens utegym (se vägbeskrivning nedan).

Anmälan är bindande och du som deltagare betalar för 10 ggr/söndagar (140kr/gång) i förskott. Boka upp tiden mellan 9-10 (effektiv tid ca 45 min). Är du med?? Skicka intresseanmälan så fort som möjligt för att säkra din plats.

BootCampen blandar olika fysövningar i form av cirkelträning men det kan komma att variera. Denna träning passar alla som fysiskt vill röra på sig. Vi kommer enbart att vara utomhus (på Krokhöjdens utegym, i skogen samt på fotbollsplanen i krokhöjden). Varje pass innehåller styrka och kondition, med eller utan utrustning. Det du behöver tänka på är kläder efter väder och en vattenflaska. OCH ett gott humör givetvis :). OBS: Alla tränar efter sina förutsättningar och sitt tempo.

Hitta till Krokhöjdens utegym: Kör på väg 222. Du tar av vid trafikplats Orminge och in på Ormingeleden. Sväng vänster till Ormingeringen och rakt fram i rondellen vid bensinmacken. Fortsätt Ormingeringen fram någon minut och sväng därefter vänster på Hölövägen. Kör sedan Hölövägen rakt fram och sväng in vänster på Arnövägen. På Arnövägen finns parkeringsplatser. Gå gångvägen fram mellan husen så kommer du fram till utegymmet.