Ändrad tidsplan! Årets BOOTCAMP sparkar igång söndagen den 18 april (efter sportlov- och påskhelgerna). Då kör vi varje söndag kl: 09.00 i 8 veckor, tjihooooo!! För er som ej vill vänta, ta tag i mig så kör vi ett par ggr individuellt innan, in och kika på denna länk: http://www.coachlisa.se/pt-tjanster/

Antalet platser är begränsade pga COVID 19 (som verkar vara här för att stanna…) men även pga att vi skall kunna erbjuda en så personlig feedback som möjligt. Söndagar kl: 09.00 i Krokhöjdens utegym (Nacka). OBS: För att Bootcampen skall bli av krävs ett minimum på 8 deltagare.

Anmälan är bindande och du som deltagare betalar för 8 ggr (100kr/gång) i förskott. Är du med?? Skicka intresseanmälan så fort som möjligt för att säkra din plats.

BootCampen blandar olika fysövningar i form av cirkelträning men det kan komma att variera. Denna träning passar alla som fysiskt vill röra på sig. Vi kommer enbart att vara utomhus (på Krokhöjdens utegym, i skogen samt på fotbollsplanen i krokhöjden). Varje pass innehåller styrka och kondition, med eller utan utrustning. Det du behöver tänka på är kläder efter väder och en vattenflaska.

Hitta till Krokhöjdens utegym: Kör på väg 222. Du tar av vid trafikplats Orminge och in på Ormingeleden. Sväng vänster till Ormingeringen och rakt fram i rondellen vid bensinmacken. Fortsätt Ormingeringen fram någon minut och sväng därefter vänster på Hölövägen. Kör sedan Hölövägen rakt fram och sväng in vänster på Arnövägen. På Arnövägen finns parkeringsplatser. Gå gångvägen fram mellan husen så kommer du fram till utegymmet.