fbpx

En modern och attraktiv arbetsgivare med rätt fokus – är det ni?

Vem vill inte driva bolag med ett starkt team av medarbetare som genererar energi och är välmående, där produktiviteten och kreativiteten flödar!? Oerhört viktiga komponenter för ett hållbart och framgångsrikt företag.

Att satsa på sina medarbetares hälsa och välmående kommer alltid att ge tillbaka i form utav: en högre närvaro med färre sjukskrivningar, ett friskt och hälsosamt team som i sin tur stärker varumärket.

Mår dina medarbetare bra, mår företaget bra

På en arbetsplats har vi alla olika behov. Vi har alla olika bakgrund och inställning till att röra på oss. Vår träning och coachning kommer därför givetvis att individanpassas. Medarbetarna ska känna att de är i trygga händer och att de ej är tvingade till något de ej vill utföra. Att motivera och inspirera är det viktigaste i vår roll.

Fundera och fråga gärna om en offert.

Exempel på upplägg som efterfrågas: Löpcoachning

Längd: 6-8 veckors program á 50 min
För: Nivå anpassas efter behov.
När och var: Lunchtid vid er arbetsplats

Som certifierad löpcoach gör vi ett upplägg som bygger på ett ca 8 veckors program á 50 min, både för nybörjare och erfarna. Ingen prestige, bara kul! Vi är lyhörda och tar hänsyn till gruppen, era behov och förutsättningar. Vi ses då på er arbetsplats vid lunchtid.

Detta är vad som ingår:
– Grunderna i löpteknik
– Teknikpass med löpskolning
– Specifika pass för olika ändamål 
– Individuell löpanalys med uppföljning 
– Styrketräning och rörlighet för löpare

Cirkelträning

Vi levererar skräddarsydda lösningar med regelbunden och rolig cirkelträning. Vi träffas 1-2 ggr per vecka i ert närområde för att ni ska bli så tidseffektiva som möjligt. Vi jobbar med olika vikter men också med egen kroppsvikt. Hela kroppen tränas och alla jobbar på utefter sina förutsättningar. Träningen passar ALLA och blir garanterat en utmaning för den som önskar.

Individuell hälsoanalys

I detta upplägg lägger vi fullt fokus på individen. Vi startar med en intervju och därefter gör vi enklare konditionstester, styrke- och rörlighetstester. Träningen sker i ett individuellt upplägg, 45 min ca.

En mycket uppskattad screening för anställda som får tydliga riktlinjer och indikationer gällande områden som de bör träna/arbeta med för att främja en bättre hälsa.