fbpx

Boka redan nu din plats till höstens BOOTCAMP- 2023 som sparkar igång söndagen den 3:e september kl 09.00 i Krokhöjdens utegym (se vägbeskrivning nedan).

Anmälan är bindande och du som deltagare betalar för 8 ggr/veckor (140kr/gång) i förskott. Tid: Söndagar kl 9-10. Är du med?? Skicka då en intresseanmälan så fort som möjligt för att säkra din plats.

BootCampen blandar olika fysövningar i form av cirkelträning men det kan komma att variera. Denna träning passar alla som fysiskt vill röra på sig och stärka upp kroppen. Vi kommer enbart att vara utomhus (på Krokhöjdens utegym, ev också på fotbollsplanen i krokhöjden). Varje pass innehåller styrka och kondition, med eller utan utrustning. Det du behöver tänka på är kläder efter väder och en vattenflaska. OCH ett gott humör givetvis :). OBS: Alla tränar efter sina förutsättningar och tempo.

Hitta till Krokhöjdens utegym: Kör på väg 222. Du tar av vid trafikplats Orminge och in på Ormingeleden. Sväng vänster till Ormingeringen och rakt fram i rondellen vid bensinmacken. Fortsätt Ormingeringen fram någon minut och sväng därefter vänster på Hölövägen. Kör sedan Hölövägen rakt fram och sväng in vänster på Arnövägen. På Arnövägen finns parkeringsplatser. Gå gångvägen fram mellan husen så kommer du fram till utegymmet.