fbpx

Ett makalöst vackert lopp, drygt en timme från Sundsvall. På riktigt, en euforisk upplevelse! Visst, det var oerhört jobbigt och krävande men OJ SÅ SKOJ :)!! 

Det bästa med den här typen av lopp är att kroppen ganska snabbt känns fräsch och återhämtad. Detta pga den skonsamma löpningen som går igenom en fantastisk natur med stigar, spångar, stenstränder och upp- och ner över banta berg. En varierad terräng som gör att kroppen får möjlighet att jobba med olika muskler olika länge. Kan lova att det inte är någon som springer loppet rakt igenom. Det är otroligt tekniskt med många stora rötter och stenar som är svåra att forcera snabbt över.

Jag och min kompis tog följe hela vägen. Vi turades om att paca varandra, dvs att vara den som styr farten. Vi har kört många lopp ihop och känner varandra väl. Vi har samma målsättning och är lika grund starka, både när det kommer till kondition och styrka. Det är en trygghet att ha varandra, speciellt vid ett lopp som HKT, att ha någon där om något skulle hända. När man är väldigt trött så är känslorna all over the place kan jag intyga och då är det skönt att kunna bryta ihop och komma igen med hjälp av pepptalk -guld värt.

 

 

Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *